JIL-2

HomeBordtennis
bordtennis4

Jondal Idrettslag er innmeldt i Norges Bordtennisforbund

På årsmøtet i februar 2012 vart det vedteke at Jondal Idrettslag skulle starta opp med bordtennisgruppe, og i september  same året vart me tekne opp som medlem i Norges Bordtennisforbund. Leiar for gruppa er Trygve B. Myrlid, men av ulike grunnar har ikkje det vore aktivitet i gruppa hittil.  Det vil bli lagt ut informasjon på heimesida etter kvart som ting kjem på plass, men målet er å komma i gang med trening i siste halvdel av oktober.  Før den tid er det ein del som må avklarast, mellom anna korleis me skal få hjelp i oppstartsfasen.

bordtennis5
Fyrst lurte me på om me måtte dra litt langveis for å få hjelp, men kom fram til at det var ikkje vits i å gå over dammen for å få fatt i kvalifiserte folk!

Det viser seg at det er meir enn nok kvalifiserte på andre sida av fjoren, nærare bestemt i Hardanger Bordtennisklubb i Norheimsund.  Me har vore i kontakt med Håvard Markhus (til venstre på biletet nf.), og han har sagt seg viljug til å ta på seg dette:

bordtennis6

Trening vil foregå i gymnastikksalen på skulen, og i tillegg satsar me på å få til eit samarbeid med skulen.

bordtennis3

220231