JIL-2

HomeFotball
Fotballgruppa i Jondal Idrettslag!

Fotballrekruttar
Ivrige fotballrekruttar i full aktivitet !

Det er mange i Jondal som er aktive fotballspelarar og desse nyttar kunstgrasbanen ofte.  Dei yngste aldersklassane er mest aktive, men også seniorane og husmødrene deltek.  Her kan alle som vil vera med !.  Treningstidene finn ein på kalendaren.

Dei som fungerer som trenarar er:

Jan Ove Eide
Georg Kvåle
Gro Heidi Molland
Cato Underhaug

Fotballgruppa vil at det skal vera eit tilbod for alle som ynskjer å vera med på eit lag, eller ein kan også berre vera med på treningar.  Dersom det er nokon som kunne tenkja seg å vera med og spela fotball kan ein ta kontakt med trenaren for det aktuelle laget.  Laga trenar som oftast ein til to dagar i veka i tillegg til ein kamp.  På kalendaren er det sett opp tidspunkt og stad for kampane.  Laga spelar som oftast annakvar kamp borte - heime.

Det er svært kjekt for spelarane å ha tilskodarar, så alle er hjarteleg velkomne til kampane og heia fram laga!

Etter at me har fått eit så flott anlegg med ein utmerka kunstgrasbane er denne også mykje nytta av andre entusiastar, og fotballgruppa er glade for at banen er så mykje i bruk.

Banen blir også leigd ut til andre som vil spela der når det ikkje er organisert aktivitet i regi av idrettslaget.  Fylg med på aktivitetskalendaren for meir info om kva tid banen er ledig !

Oppdatert for sesongen 2015:

og her er tabellen

July 2017