JIL-2

Kretsmeister 2010

Kretsmeister 2010 gutter 11-13 år

STYRET

Styret 2010 har bestått av:

Elin Eide                    Leder

Lars Olav Haugen      Styremedlem

Tørres Mæland           Styremedlem

Jarle Jensen Toen        Ansvarlig for Kunstgressbanen/anlegget

Styrets arbeid har bestått av den daglige driften av gruppen. Påmelding av lag til seriespill i kommende sesong og kontakt med kretsen. Tilsynsmann for kunstgressbanen har vert kontaktperson i forhold til PST sport, hatt vedlikehold av banen, registrert skader osv. Ellers har fotballgruppen prøvd å tilrettelegge for mest mulig fotballaktivitet gjennom fotballåret 2010.

KUNSTGRESSBANEN

Det har vert stor aktivitet på den nye kunstgressbanen i 2010!

Vi hadde en offisiell åpning på baneanlegget i sommer. Arrangementet bestod av en del fotballkamper for store og små, det var matservering, snorklipping og noen taler. Det var mange som stilte opp og gjorde det til en vellykket dag i flott sommervær. Journalist fra Hordaland Folkeblad var også tilstede, og vi fikk en flott reportasje i avisa.

Det er også kommet opp ett redskapshus ved fotballbanen, her skal det være garasje for ATV, et rom for utstyr, og ett enkelt kjøkken/ salgsbod. Redskapshuset er ikke ferdig innvendig, noe vi håper å få til i løpet av våren 2011. Det gjenstår også å male utvendig.

Vedlikeholdet av banen har ikke vert tilstrekkelig året 2010, dette grunnet at idrettslaget ikke har hatt en ATV som har vert tilgengelig for å jevne kunstgressbanen. Men det er noen som har vert snille og disponert private ATV’er til ”slådding” av banen slik at den ikke har blitt for ujevn. Banen skal egentlig ”slåddes” en gang i uken, og håper å få dette til når vi kan disponere en ATV til dette.

LAG I FOTBALLSERIEN

Vi har hatt 5 lag som har spilt i serie i 2010.

Jenter 15-16 år

Jan Ove Eide har vert trener for laget.

Jentene spilte 7’er fotball, og endte på 6. plass i serien 2010. De har hatt nesten 50 fellestreninger over 9 mnd. og i tillegg kommer treninger sammen med andre lag og keepertreninger. Det har vert godt oppmøte på treninger og til kamper. Jentene deltok også på Norway Cup, der de kom til 16. delsfinalen. Sportslig godt resultat, fint fotballvær med 20 + grader og lite regn, og der ingen av jentene ble skadet eller syke, var med på å gjøre turen til en positiv opplevelse for alle som var med. Det var første gang dette laget deltar på Norway Cup, og deltagelse i 2011 vil være en viktig motivasjonsfaktor for jentene til å fortsette aktivt med fotball.

Gutter 11og 13år

Andreas Storgjerde og Georg Kvåle har vert trenere til disse to lagene.

Disse to lagene har hatt fellestreninger to ganger i uken hele sesongen. Gutter 11 laget spilte i en jevn serie og vant og tapte kamper jevnt over. Hadde til tider litt vanskelig å stille lag, men fikk spilt alle kampene. Gutter 13 spilte først i en serie med lange reiseavstander, men fikk etter sommeren byttet til en annen serie der de gjorde det veldig bra. De ble kvalifisert til kretsfinale i Bergen, der de vant mot Halsnøy og ble kretsmestere.

Lagene deltok også på Eidfjord cup og Norheimsund cup, som var en positiv opplevelse for spillerene.

Miniputt 10 år

Dror Adi har vert trener for laget.

Laget hadde treninger en gang i uken gjennom hele sesongen og gjorde det jevnt godt i seriespillet.

Miniputt 8 år

Laget hadde ingen fast trener, så det var foreldrene som tok ansvar for dem i trening og kamp. Dette laget spilte også seriespill mot lag i Kvam.

ANNEN AKTIVITET

”Old boys” har hatt uforpliktede treninger 1 - 2 ganger i uken, med godt oppmøte.

”Husmødrene” har også treninger en gang i uken på fotballbanen, og i vinter vert inne i gymsalen. Det har vert godt oppmøte på treningene til damene.

DUGNAD

Det har vert stor dugnadsaktivitet på den nye kunstgressbanen og området rundt. Redskapshuset, gjerde rundt banen, rydding og anna vedlikehold er alt gjort på dugnad, så vi vil rette en stor takk til alle som har bidratt til at vi har fått ett så flott idrettsanlegg!

Fotballgruppen har bestemt at det skal arrangeres dugnad på banen hvert år i april måned.

INNTEKTER

De to eldste laga har hatt kakelotteri til inntekt for cup-deltakelsene de har vert med på. Gruppen har også solgt lodder fra Norges fotballforbund.

MÅL FOR 2011

-          Få innredd redskapshuset innen fotballsesongen begynner, og få i gang salg fra salgsboden ved kamper til inntekt for idrettslaget.

-          Male redskapshuset utvendig.

-          Gjennomføre arrangement som kakelotteri og loddsal til inntekt for gruppa.

-          Sende to lag til Oslo for deltagelse på Norway Cup 2011.

-          Opprettholde den samme aktiviteten blant våre fotballspillere som den har vert i 2010.

Leder fotballgruppa i Jondal idrettslag

Elin Eide